Rapportering og budgettering

  • Overblik over økonomien
  • Nøjagtig viden om tilstanden

En realtids-rapportering og stærk økonomistyring er det fundament, hvorpå en virksomhed skal bygge sine vækst- og udviklingsplaner.

Det stiller høje krav til de administrative funktioner. Og det er helt almindeligt, at disse kompetencer ikke er fulgt med virksomhedens øvrige udvikling.

Kan du fx præcist se, hvilke kunder du tjener mest på? Hvilke projekter eller produkter, der bidrager mest til bundlinjen? Og hvor meget, virksomheden skal omsætte for hver dag, for at få dækket de faste omkostninger?

Mange virksomhedsledere oplever et behov for at blive klædt bedre på, så de kan få fuldt overblik til at optimere indtjeningen og likviditeten - i takt med virksomhedens udvikling.

Risikostyring er lige så vigtig som produkter, kvalitet og økonomistyring. Det er et spørgsmål om at forholde sig til offentligheden, kunder, stakeholders og investorer - og fastholde stor troværdighed.

CNSLT har erfaring med at skabe den rette rapporteringsstruktur og udvikle rutiner i økonomiafdelingen, sådan at ejer, ledelse og andre eksterne parter i rette tid modtager korrekt information om virksomhedens økonomiske tilstand.

Professionel kommunikation kan give vækst i salget, høj troværdighed og  en placering i toppen af branchen.

Læs mere om Kommuniaktion og Markedsføring