Bestyrelse og advisory board

  • Professionel sparring
  • Løsninger, der rammer bundlinjen

Den gode bestyrelse styrker din virksomhed. Den kan styrke ledelsen, skabe vækst, åbne for nye muligheder - og ikke mindst tiltrække kapital.

”Jeg vil selv lede min virksomhed,” siger de fleste. Og det ændrer en bestyrelse ikke ved. Tværtimod. En god bestyrelse giver dig professionel sparring. Den ser muligheder og udfordringer fra nye vinkler. Du får hjælp til at finde løsninger, du ikke selv ville drømme om. Løsninger, der rammer bundlinjen.

Samtidig sikrer bestyrelsen, at beslutningerne bliver ført ud i livet, og at det bliver testet, om de har den ønskede effekt.

Dine bestyrelsesmedlemmer har ifølge lovgivningen et medansvar for at sikre virksomhedens drift og udvikling, og at loven overholdes.

I nogle tilfælde kan det være en god ide først at prøve med et advisory board - der er mere uformelt – for at se, hvilken værdi samarbejdet giver.

I CNSLT er vi alle erfarne bestyrelsesmedlemmer i små- og mellemstore virksomheder. Vi hjælper gerne din virksomhed på vej til en bestyrelse med de rette profiler og kompetencer. Mød vores brede netværk af kompetente folk.

Gør klar til ejerskifte,
find det rigtige match og sikrer
den rigtige pris!

Læs mere om Salg, opkøb og ejerskifte